Kære revypublikum!

Så er forårsrevyen 2018 i sigte, og vi glæder os til at byde publikum velkommen. Revyen får i 2018 undertitlen "På sporet" - Nordjyllands Trafikselskab overtog i august 2017 togdriften mellem Skagen og Skørping. Det er en utroligt vigtig begivenhed for vores område og undertitlen er først og fremmest inspireret heraf. Men hvad revyen vil bringe i den forbindelse forbliver indtil videre en hemmelighed.

Er det en lokal- eller en landsdækkende revy, spørger mange, og her er svaret helt klart ja til begge dele. Aalbæk Sjøw, som er navnet på den forening, der står bag arrangementet omkring ForårsRevyen, har dybe rødder i Ålbæk. Men det er også en revy, der kan ses af alle, uden man behøver at have lokalt kendskab.

Det er igen Ålbæk Håndboldklub, der står for den praktiske afvikling i salen. De dækker bord, modtager gæsterne og viser på plads, serverer maden, rydder af og gør rent på toiletterne mv. De gør det med smil og en glæde, der smitter af på alle gæsterne i salen. Vi er meget glade og taknemmelige for det store arbejde, som frivillige medlemmer af Håndboldklubben udfører i forbindelse med revyen.

Vores veloplagte aktørhold er uændret i forhold til revyen 2017 bortset fra, at Per Kjærsgaard Nielsen - også kendt som "Pizzamanden", holder pause fra scenen i 2018. Holdet har i den forbindelse valgt at gennemføre revyen med 5 aktører - det er et fint antal - forsikrer de - og det svarer i øvrigt til den bemanding de fleste professionelle revyer har.

Hvad kan publikum så glæde sig til, når de køber billet til ForårsRevyen 2018? Det spørgsmål kan næppe besvares mere præcist end med dette lille citat fra Kerteminderevyens direktør Mads Nørby: "Når bare en revy er fyldt med sjov, show, bid og vid, vidunderlige skuespillere, galskab og meningen med livet, så gør det ikke noget, den også er elegant".

 

På gensyn til Forårsrevy 2018! - På Hotel- og Feriecenter Skagen Strand
den 9., 10., 14., 15., 16. og 17. marts.

Søren Hjortnæs
Formand